0
0.00
  • Празна количка

    Нямате продукт в пазарската си кошница

Blog Details

Изложение в Кьолн 2018

Завърши и този етап от годината – мебелното изложение в Кьолн. Нашата фирма взе участие и в няколко материала ще опиша впечатления от участието ни, от изложението и от града.

Като цяло участието ни беше ползотворно. Направихме прекрасен щанд. Получавахме признание и от посетители и от участници. Това го споменавам не, за да се хваля, а за да покажа, че ние, българите, сме много талантливи.

В този материал ще публикувам няколко снимки от участието ни…

Организацията на изложението беше доста добра. Първите дни /от понеделник до четвъртък/ бяха отворени за фирми, които искаха да направят контакти. От петък до неделя беше отворено за всички.

По мое мнение точно това изложение е по-подходящо за фирми, които се занимават със серийно производство, корпусна мебел, търговци…

Но, разбира се, има място и за компании като нашата, свързани с цялостна концепция за интериорно изграждане – от проектиране /визия/, пълни технически спецификации, през производство до монтаж.

Типърва ще обсъждаме запитванията и ще оценяваме интереса към Б-Дизайн.

Щандът на българската палата беше добре построен и добре организиран. Представителите на агенцията от българска страна бяха изключително любезни и готови винаги да съдействат за всичко.

А самите участници – за тях мога да кажа само добри неща. Всички колеги бяха превъзходни. Взаимно си помагахме…Изобщо обстановката беше страхотна.

http://timberchamber.com/news/imm-cologne-2018-най-голямото-европейско-мебелно-изложение-отвори-врати-с-българско-участие-обн

…Следва продължение…

Login

Lost your password?