0
0.00
  • An empty cart

    You have no item in your shopping cart

Blog Details

Тенденция в интериора 2018/2019

Основните тенденции в дизайна на всекидневната тази година няма да бъдат никак скучни. Залага се на експлозия от цвят.

Цветове и материи
Столове, фотьойли, мека мебел, аксесоари – всичко блика в цветове. Независимо класически или модерен стил на обзавеждане ще изберете, цветовете присъстват в цялата си гама. В прожектора на светлините в трендовете е екзотичното пътешествие в цветовете.
Всичко това ни кара да си зададем хияди въпроси относно това как и кои цветове да  комбинираме, какви материи да използваме. Имайте предвид, че една цветна мебел може да подчертае и да завърти цялата естетика на всяко пространство. Марките умело налагат всички пастелни нюанси в интериора и това безспорно става като движение от последователите на модата.

Дизайнерите умело ползват ярко слънчевото жълто или лимоненото като акцент в интериора. Това не е всичко – ползват червено – оранжевата гама и тревисто зеленото. Pantone  определя жълто- зеленото като цвят на годината.
Друга тенденция в интериора е използването на кралско синьо, борово зелено, бордо и жълто се използват заедно в комбинация и създават интериорен стил, вдъхновен от виенските салони през 20-ти век.

Последни тенденции в интериора

Login

Lost your password?