НАЧАЛО ПРОЕКТИ ЗА НАС НОВИНИ КОНТАКТИ
BG EN

НОВИНИ

Марка Б Дизайн

Работните етапи, които следват процеса на интериорно проектиране:                                                                                                                   
  1. Работна среща с възложителя на обекта за уточняване подробности около заданието и изготвяне на оферта за интериорно проектиране.
- Заснемане реалните размери на съществуващите помещения, които ще се проектират.- Изготвяне на двуизмерен и триизмерен дигитален модел на помещенията с реалните /съществуващи/ размери. - Изготвяне на примерни идейни разпределения в двуизмерен план и съгласуването им с възложителя по зони и функции, уточняване на евентуални корекции в електроинсталациите и ВиК, уточняване на подови настилки, декоративни мазилки, бои, тапети, други материали и специфични изисквания. - Изготвяне на триизмерен интериорен проект с фотореалистична визия и събеседване с възложителя за евентуални корекции и цветови комбинации, уточняване на мека и корпусна мебел, уточняване на всички специфични детайли и материали. - Завършване на интериорния проект - цветни изображения, представени на цифров и хартиен носител.
  1. Изготвяне на технически/работен проект, част „Архитектурна-Интериор”, включващ: детайлно разработено разпределение с обзавеждане, разрези, изгледи, разгъвки, план тавани, план настилки, схема (задание) за Електро и ВиК, 3D визуализации, план СМР на обекта, технически и работни чертежи на обзавеждането, облицовки и др.
  2. Авторски надзор / по договаряне/.
*Цената зависи от конкретния проект и за всеки обект тя е строго индивидуална. Същото се касае и за сроковете на изпълнение. Уточняване относно цените и срока на изпълнение се прави след предоставяне на нужната информация - архитектурни подложки, скици, размери, насоченост, изисквания и др. *При възлагане на цялостното изпълнение на проекта / производството и монтажа на обзавеждането в собствената производствена база с която разполагаме/ фирмата ще предложи преференциални цени.   Ние сме Б Дизайн Търсете ни на: http://b-designbg.com/